Om IKEA Home View

IKEA hylder det ægte, ikke det perfekte

IKEA Danmark har skabt plads til livet siden 1969. Plads til sammenbragte stel, bonusbørn og delte meninger. Plads til altid ufærdige indretningsprojekter og gæster, der aldrig vil hjem. Plads til hverdagen, rodet, kaotisk og insisterende med alle sine faste krav og rutiner.

I anledning af vores 50-års fødselsdag vil vi gerne hylde det autentiske, det ægte og det liv der virkelig leves derhjemme, uredigeret og ubeskåret. Vi kalder derfor på billeder af det levede liv. Den rituelle oprydning efter aftensmaden, græsset, der igen skal slås, og den stille, nære, beroligende lykke, når du kan sætte et kryds på to-do-listen. Det liv, der ligner det, de fleste af os lever det meste af tiden. Det liv, du kan spejle dig i.

Vi håber, du vil være med.

Vi håber, projektet vil inspirere dig til at skabe mere plads til livet. Del din ægte, uperfekte hverdag på #IKEAhomeview

Velkommen til IKEA Home View

Velkommen til IKEA Home View

Derfor er de med ...

De mennesker, du kan besøge på sitet, åbner døren til deres hjem, fordi de gerne vil vise det ægte, uredigerede liv derhjemme. Men der er også mange andre personlige grunde til at være med. Nogle vil gerne vise, hvordan man kan være ung og bo på landet, andre hvordan man kan leve uden at producere skrald; eller hvordan man kan bo i et nyt hus med gamle ting, samlet gennem et langt liv.

"Jeg ville gerne vise det ægte, og hvordan det ser ud. Derfor!"

Michelle

"Jeg ville gerne vise det ægte, og hvordan det ser ud. Derfor!"

Michelle

”Vi vil gerne vise danskerne, hvordan man kan bo i et nyt hus med gamle ting”

Birte og Jonni

"Vi vil gerne vise, at selvom man er ung, så kan man godt bo på landet"

Ida og Mathias